Pagina de start a forumului TAC-Suceava TAC-Suceava
Un forum pentru lucratorii cu tinerii, adolescentii ºi copiii! . . . . . . (pentru a putea scrie in forum nu uita sa te inregistrezi)

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
Doua flori

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TAC-Suceava -> Lecþii cu obiecte!
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cristi
Moderator
Moderator
cristi

Data inscrierii: 11/Dec/2007

MesajTrimis: 11/12/2007 18:40    Titlul subiectului: Doua flori Raspunde cu citat (quote)

Douã flori
Scopul: trateazãi pe alþi aºa cum vrei tu sã fii tratat
Materiale: douã ghivece cu flori,ac de siguranþã ºi scrisoare
Pregatire: Pune unul din ghivece cu flori in fata clasei pe o masa.
Bãieþi nu-I aºa cã aceastã floare este frumoasã? Iubesc aceastã floare. De fapt e aºa de drãguþã, incât cred cã il voi tãia ºi-l voi pune la corseu.(prindel de camaºã). Ce te gândeºti ?Frumos nu-I aºa? Dar ºtii, aceastã floare nu va fi aºa pentru mult timp nu-i aºa? Poate cineva sa-mi spunã ce se va întâmpla cu aceastã floare?(întrebã ciþiva copii). Ea se va usca ºi eventual îi vor cadea petalele. De ce? Pentru-cã am tãiato. Am vrut sã o folosesc doar pt mine. Dacã eu vreau mai numeroase flori, c ear necesită sã fac? (pune ajutorul sa aducã cealaltã floare).
Trebuie sa am grijã de ea. Vedeþi aceastã floare? Ea trebuie sa fie udatã si ingrijitã dacã vreau mai multe floricele drãguþe. ªtii ,aºa este ºi cu oameni. Dacã vrem sa avem prieteni buni, noi trebuie sã tratãm oameni aºa cum vrem noi sã fim trataþi.Aceastã floare se va usca pentru-cã am taiat-o ºi am folosit-o ca eu sã arat pentru un timp frumos, dar nu pentru mult timp deoarece se va usca. Aºa este ºi cu oameni. Vei beneficia pentru puþin timp, pentruca pentru un tinp lung sar putea sã pieryi toatã prietenia celor din jur. Când te foloseºti de oameni tu eºti cel care pierde.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului TAC-Suceava -> Lecþii cu obiecte! Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum