|
TAC-Suceava Un forum pentru lucratorii cu tinerii, adolescentii ºi copiii! . . . . . . (pentru a putea scrie in forum nu uita sa te inregistrezi)
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cristi Moderator

Data inscrierii: 11/Dec/2007 Mesaje: 9 Localitate: Suceava
|
Trimis: 11/12/2007 20:22 Titlul subiectului: fast food |
|
|
Fast food
Scopul: aºteaptã momentul hotãrât de Domnul
Materiale: cutie cu macaroane
Una din mâncãrile mele favorite sunt macaroanele. De fapt,cred cã am cu mine câteva acum (încearcã sã mãnânci niºte macaroane crude).
Iacs! Sunt îngrozitoare. Macaroanele nepreparate nu sunt aºa de bune ca de exemplu cele preparate.
Desigur ar fi trebuit sã-mi dau seama de asta. Odatã, pe îndată ce eram copil, mama pregãtea cina ºi îmi era atât de foame, încât m-am furiºat în bucãtãrie, am luat o bucãþicã de carne crudã ºi am mâncat-o! Poþi sã-þi imaginezi ce-am pãþit. M-am îmbolnãvit.
Dacã eu aº fi aºteptat ca acea carne sã fie preparatã, ea ar fi fost hrãnitoare ºi gustoasã. Dacã aº fi aºteptat ca aceste macaroane sã fie preparate, ele ar fi fost de asemenea delicioase.
Câteva din cele mai mari greºeli fãcute de copii sunt când gândesc: Nu mai am rãbdare. Nu mai pot aºtepta. κi distrug viaþa apucându-se sã facã ceva pentru care încã nu sunt pregãtiþi
ªtii cã Dumnezeu are un plan special cu viaþa ta? Dacã vei aºtepta pânã la timpul hotãrât de El, te va conduce sã faci lucrurile cele mai bune, cu oamenii potriviþi la timpul potrivit. Aºa cã nu o lua înainte. Asteaptã-L pe El!
_________________ criss |
|
| Sus |
|
 |
tibichem Administrator

Data inscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 13 Localitate: Siret
|
Trimis: 12/12/2007 11:10 Titlul subiectului: |
|
|
e faina lectia... _________________ MAY THE LAMB THAT WAS SLAIN RECEIVE THE REWARD OF HIS SUFFERING!
Fie ca Mielul ce-a fost junghiat sã primeascã rãsplata suferinþelor Sale!!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|