|
TAC-Suceava Un forum pentru lucratorii cu tinerii, adolescentii ºi copiii! . . . . . . (pentru a putea scrie in forum nu uita sa te inregistrezi)
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
tibichem Administrator

Data inscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 13 Localitate: Siret
|
Trimis: 04/12/2007 15:53 Titlul subiectului: Puþin despre noi! |
|
|
Cum spuneam...
Ar fi bine o micã prezentare...
Eu sunt Mirel, sunt din Siret, lucrez cu copiii în sate în special, dar ºi cu cei din Adunarea din Siret...
Deocamdatã sunt implicat la grupele de copii din Siret, Muºeniþa, Siminicea ºi Chiliºeni _________________ MAY THE LAMB THAT WAS SLAIN RECEIVE THE REWARD OF HIS SUFFERING!
Fie ca Mielul ce-a fost junghiat sã primeascã rãsplata suferinþelor Sale!!! |
|
| Sus |
|
 |
gabilerca Administrator

Data inscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 10 Localitate: Siret
|
Trimis: 25/12/2007 15:45 Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Sunt Gabi Lerca din Siret. Am fost implicat pentru aproape 3 ani in echipa AMEC Suceava, sub coordonarea Alinei Rudisteanu. Sunt preocupat de o colaborare efectiva la grad judetean a celor abilitati cu autoritate in lucrarea pentru Tineri, Adolescenti si Copii. De aceea ma si aflu aici. Sper ca acest forum sa fie un inceput in aceasta directie.
In prezent, am pe inima evanghelizarea si misiunea, atat in Siret, cat si pana la marginile pamantului.
Ma voi afla pe forum constant, asa ca ne mai vedem..
_________________ .. veti primi o putere si-Mi veti fi martori.. in Siret, in Suceava, in Romania si.. pana la marginile pamantului! |
|
| Sus |
|
 |
gabilerca Administrator

Data inscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 10 Localitate: Siret
|
Trimis: 05/01/2008 00:25 Titlul subiectului: |
|
|
se pare ca ceilalti nu au nevoie de nici o prezentare, Mirel. poate le facem noi una? eh, glumeam.
totusi, asta ar necesită sa fie un a propos explicit.. _________________ .. veti primi o putere si-Mi veti fi martori.. in Siret, in Suceava, in Romania si.. pana la marginile pamantului! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|